Le Randonneur,zomer 2015.

'le randonneur', zomer 2015

impressie van bij ons

Le Randonneur, herfst 2008. Net overgenomen.

'le randonneur', herfst 2008

Le Randonneur in de mist, herfst 2008. Net overgenomen.

'le randonneur' in de mist, herfst 2008

Le Randonneur voorkant, herfst 2008.

'le randonneur', voorkant, herfst 2012

Le Randonneur, achterkant, herfst 2012.

'le randonneur', achterkant, herfst 2012
Le Randonneur, een uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en rustzoekers.

auberge
LE RANDONNEUR
bed & breakfast

een gezellige uitvalsbasis voor wandelaars.

auberge b&b 'le randonneur' is gevestigd in een geheel gerenoveerde ardense boerderij uit het voorlaatste decennium van de 18e eeuw. de authentiek landelijke sfeer van het huis is door de renovatie zeker niet verloren gegaan.

'Le Randonneur' winter 2015

'le randonneur' winter 2015

'le randonneur' ligt in het kleine dorpje hockai, op vier kilometer van het circuit van spa-francorchamps, aan de zuidwestvoet van de hoge venen, op het hoogplateau van het ardennen-eifel natuurgebied; de ideale uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers en moutainbikers als ook voor auto- en motorliefhebbers van het circuit.

De Hoëgne

'de hoëgne

in het etablissement zijn, op de eerste verdieping, vier comfortabele gastenslaapkamers met veel originele details, elk voorzien van badkamer ensuite met douche, wc en wastafel. verder nog een tuinkamer met directe toegang op het achterterras, ideaal voor mensen met honden.

Sfeervolle authentieke kamers

sfeervolle authentieke kamers

mocht u overdag eens niets willen ondernemen maar met een goed boek wegkruipen op de bank, kunt u in onze gastensalon verblijven onder het genot van versnaperingen die u zelf kunt nemen van de gastenbar. 's avonds hebt u de mogelijkheid om bij ons te genieten van een goed diner dat wij voor u klaarmaken.

onze sfeervolle gastensalon

onze sfeervolle gastensalon

start uw wandeling of fietstocht direct vanuit onze b&b, we hebben wandel- en fietsroutes variërend van een half uur tot een hele dag.
het is dé ideale plek om eens met vrienden of familie samen te zijn; wij bieden u kamer met ontbijt, half-pension of all-in arrangementen voor een aangename prijs.